Heeft u een vraag? Bel 0578 - 576122

Let op: In verband met personeelstekort is het reguliere rooster aangepast. Klik hier voor de actuele openingstijden en scroll daarna naar de onderkant van de pagina.
Terug naar overzicht

Geplaatst op: 16 mei 2022

Gratis inschrijven voor zwemles

Hoewel we dit jaar niet met een kraam op VaasAqua staan, proberen we er rondom Hemelvaart toch een feestje van te maken. Speciaal voor deze gelegenheid kunnen kinderen vanaf drie jaar van maandag 16 tot en met zondag 29 mei gratis worden ingeschreven voor zwemles! Deze keer niet bij de kraam, maar wel online via mijn.dekoekoek.nl (eerst even een account aanmaken). 

Als uw kind vier en een half jaar is, ontvangt u automatisch een oproep voor zwemles. Samen met mascotte Koko maken wij van zwemles een feestje, of je nu voor de reguliere les kiest of wellicht voor een turbocursus of priv√©les. Ook zijn wij gespecialiseerd in het geven van zwemles aan kinderen met een lichte beperking. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Stichting Leergeld. 

Heeft u vragen over zwemles of deze actie? Onze receptie is bereikbaar via 0578-576122 of u kunt een mail sturen naar info@dekoekoek.nl.