Heeft u een vraag? Bel 0578 - 576122

Fitness

 

De Koekoek staat bol van de beweging. Zowel in het zwembad als in de sporthal gebeurt altijd wel iets. Middenin dit bolwerk van beweging is het goed toeven in de horeca van De Koekoek. Aan de ene kant ziet u de activiteiten in het zwembad en aan de andere kant kijkt u de sporthal in. Belangrijke sportwedstrijden worden uitgezonden op een groot tv-scherm. Kortom: onder het genot van een hapje en een drankje kunt u hier heerlijk ontspannen.

Ook is het mogelijk om de horeca van De Koekoek te huren. Of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfsfeestje, familiefeestje of een feestje voor de club; bij De Koekoek is er veel mogelijk. In combinatie met één of meerdere activiteiten in het zwembad of de sporthal kunt u bij ons terecht voor ontbijt, brunch, lunch, diner of buffet. 

En bent u op zoek naar een goede locatie voor een vergadering, workshop, cursus of iets anders? Wij hebben die ruimte! Onze multifunctionele ruimte is te gebruiken voor allerhande bijeenkomsten. De ruimte is voorzien van een beamer met scherm, een flip-over en natuurlijk tafels en stoelen (plek voor 12-15 personen).

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, te huren tijdstippen of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op via 0578-576122 of stuur een e-mail naar info@dekoekoek.nl

Komt u vaker zwemmen?

Profiteer van onze meerbadenkaart!

Bestel hier uw kaart