Baby- en peuterzwemmen

Baby- en peuterzwemmen


Tijdens de baby- peuterlessen zorgen we er voor dat het water lekker warm is voor de kleintjes!!!   

Met uw baby of peuter naar het zwembad… Dat kan bij ons in de Koekoek. Natuurlijk kunt u daarvoor komen tijdens de vrijzwemtijden, maar nog leuker is het om eens te komen kijken tijdens onze speciale baby- en peuterzwemtijden.
 
Het baby-/peuterzwemmen is vooral bedoeld om kinderen snel vertrouwd te later raken met water. En wat ook heel belangrijk is: het versterkt de band tussen ouder en kind door bijvoorbeeld het continue huidcontact tijdens de les. Op een ongedwongen manier leert uw kind al heel jong hoe het kan overleven, als het vrijwillig of onvrijwillig te water raakt. De lessen bestaan uit een aantal basiselementen waarbij uw kind kennis maakt met waterplezier. De lessen zijn een zeer goede voorbereiding op de zwemlessen!
 
Baby-/peuterzwemmen is voor iedereen die met zijn/haar kind (vanaf 1/2 jaar tot 4 jaar) wil komen genieten van het water. Wilt u een zwemluier gebruiken, dan kunt u deze eventueel bij ons aanschaffen voor de prijs van € 1,50.

 

Wanneer is er Baby- & Peuterzwemmen?

Maandag   18.30 - 19.00 uur (3 maanden - 4 jaar)
Woensdag 09.30 - 10.00 uur (3 maanden - 1,5 jaar)
Woensdag 10.00 - 10.30 uur (1,5 jaar - 3 jaar)
Woensdag 10.30 - 11.00 uur (3-4 jaar)
Donderdag 18.00 - 18.30 uur (3 maanden - 4 jaar) 

Zwemdiploma's

Ook bij het baby- en Peuterzwemmen kunnen de kinderen een zwemdiploma halen. Deze diploma's zijn een afsluiting van bepaalde onderdelen van het zwemlesprogramma. Een diploma hoeft niet, maar is wel ontzettend leuk!

Voor het babyzwemmen hebben we drie diploma's:
1. Het Schildpaddiploma
2. Het Zeesterdiploma
3. Het Zeepaarddiploma

Voor het peuterzwemmen zijn de diploma's momenteel 'under construction'. Dit betekent dat wij hard aan het werk zijn om onze eigen lijn van het babyzwemmen door te trekken naar het peuterzwemmen.

Onze zweminstructrices kunnen u hier alles over vertellen.

Wat is het tarief voor Baby- & Peuterzwemmen?

Kijk hier voor de geldende tarieven.

Tarieven en tijden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.