Recreatief zwemmen

Kom lekker recreatief zwemmen in ons mooie veelzijdige bad. Het wedstrijdbad heeft een 1-meter springplank. In het recreatieve gedeelte vindt u een bubbelbad (34 graden!), een doelgroepenbad met beweegbare bodem en recreatiebad met grote glijbaan, een peuterbad en een babybad met leuke speelmogelijkheden (32 graden!).

De Koekoek beschikt over meerdere baden. Een recreatiebad met grote glijbaan, een doelgroepenbad, een babybad (5 cm diep) en een peuterbad (20 cm diep) met leuke speelmogelijkheden (32 graden!) en een heerlijk bubbelbad (34 graden!).

Om het recreatief zwemmen net even dát extra's te geven kunnen bezoekers onbeperkt gebruikmaken van de sauna en de stoomcabine. En bij mooi weer is het beschutte buitenterrein geopend. Hier kunnen bezoekers gratis gebruikmaken van de aanwezige ligbedden. Bij mooi weer is ook het SprayPark toegankelijk.

Daarnaast beschikt de Koekoek over een wedstrijdbad met officiele afmetingen. Dit bad is vaak geopend tijdens het recreatief zwemmen, zodat bezoekers ook daar gebruik van kunnen maken.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Zin in een kopje koffie of thee met iets lekkers of een vers frietje met een heerlijke snack? Ook dat kan! Uw bestelling kunt u doorgeven aan de bar in het zwembad. Het terras in het zwembad kijkt uit over het zwembad, dus er is genoeg te beleven!

Klik hier voor de openingstijden voor Recreatief Zwemmen.