FloatFit

FloatFit

FloatFit is de nieuwste hype uit Engeland in de zwembadwereld.
Bij FloatFit lig je niet in het water, maar sta je op een met lucht gevulde mat (De AquaBase) op het water.

Wil jij meedoen met een super leuke, uitdagende en gezellige les waarbij je ongemerkt  zeer diverse spiergroepen traint? Wil jij werken aan je core stability en je houding en balans verbeteren? Dan is Floatfit de les voor jou!

Wat is FloatFit?

Tijdens een FloatFittraining, die 30 minuten duurt, gebruik je spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had! Je bent namelijk niet alleen bezig om de bewegingen goed uit te voeren, maar moet ook continu je balans zien te houden op de bewegende mat. Dat maakt FloatFit een extra effectieve manier van trainen.

Bij Floatfit wordt les gegeven op een drijvende mat, de Aquabase. Op deze mat voer je oefeningen uit terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

Floatfit wordt gegeven in lessen van een half uur, je zult zien dat een les van een half uur behoorlijk intensief is. 

Onze instructeurs zijn opgeleid bij het Engelse bedrijf Aquaphysical om de lessen Floatfit te mogen geven.

 

Wanneer is FloatFit?

maandag: 21.00 – 21.30 uur
woensdag: 9.00 – 9.30 uur (als onderdeel van de AquaPowerOchtend)
 

Wat kost FloatFit?

Kijk hier voor het tarief voor FloatFit (AquaSport)

Er kan ook aan FloatFit worden deelgenomen als onderdeel van de AquaPowerOchtend. Hiervoor kan men ook een SportKaart aanschaffen. Lees hier meer over de SportKaart.

Wat draag je tijdens FloatFit?

Tijdens een FloatFit les kun je gewoon je badkleding dragen, met eventueel daaroverheen een sportbroekje en/of een shirt. Let er wel op dat je geen kleding aantrekt die erg zwaar wordt als het nat wordt.