Heeft u een vraag? Bel 0578 - 576122

Let op: In verband met personeelstekort is het reguliere rooster aangepast. Klik hier voor de actuele openingstijden en scroll daarna naar de onderkant van de pagina.

Zwembad

AquaSlank maakt afvallen leuk
In samenwerking met diëtistenpraktijk Rosella Berghuis verzorgt De Koekoek AquaSlank: een speciaal programma voor vrouwen en mannen die kampen met overgewicht. Deze cursus bestaat uit bewegen in het water in combinatie met voedingsadvies op maat.

Neemt u deel aan AquaSlank, dan start u met een intakegesprek waarbij een voedingsadvies op maat wordt gemaakt. Deze wordt vervolgd met nog twee gesprekken bij de diëtist. Daarnaast wordt u door een professionele aquasportdocent begeleid tijdens de aquaslanklessen in het water. Dé manier om prettig af te slanken, omdat de gewrichten in het water nauwelijks worden belast. Om het maximale resultaat te behalen krijgt u veel persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Samen het avontuur aangaan
Bij het aangaan van het aquaslankavontuur krijgt u tien weken onbeperkt toegang tot het zwembad. Zowel voor recreatief zwemmen, banen zwemmen als voor alle aquasporten. Iedere week is er een pittige aquasportles speciaal voor alle deelnemers, waar ook ruimte is voor gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen. Een deel van de cursus wordt vergoed door de zorgverzekering.

Heeft u een vraag of wilt u zich opgeven voor de eerstvolgende cursus? Bel 0578-576122 of stuur een mail naar info@dekoekoek.nl.

Komt u vaker zwemmen?

Profiteer van onze meerbadenkaart!

Bestel hier uw kaart