Heeft u een vraag? Bel 0578 - 576122

Zwembad

Fit & Slank maakt afvallen leuk
In samenwerking met voedingscoach Niek Bronsvoort van 'A Flexible Life' verzorgt De Koekoek Fit & Slank, een speciaal programma voor mensen die kampen met overgewicht. Het programma bestaat uit bewegen in het water in combinatie met, indien gewenst, voedingsadvies op maat. Om het maximale resultaat te behalen krijgt u veel persoonlijke aandacht en begeleidt een professionele aquasportdocent u tijdens de aquasportlessen in het water. Dé manier om prettig af te slanken, omdat de gewrichten in het water nauwelijks worden belast.

Wilt u naast bewegen in het water ook voedingsadvies? Dat kan! U start met het invullen van een intakeformulier en een intakegesprek met Niek (onze voedingscoach). Naar aanleiding van dit gesprek maakt Niek vier voedingsschema's. Deze worden afgestemd op uw wensen, zodat afvallen haalbaar is binnen uw levensstijl. Elke twee weken heeft u een online check-up waarin u samen met Niek uw progressie bespreekt en kijkt of er eventueel aanpassingen gedaan moeten worden in uw schema.

Samen het avontuur aangaan
Op woensdag 26 april 2023 is er om 19.30 uur een gratis en vrijblijvende informatieavond bij De Koekoek en op 1 mei start er een nieuw 13-weeks fit & slank programma. Bij het aangaan van het fit & slank avontuur krijgt u dertien weken onbeperkt toegang tot het zwembad. Zowel voor recreatief zwemmen, banen zwemmen als voor alle aquasporten. 

Opgeven voor fit & slank kan door een e-mail te sturen naar info@dekoekoek.nl of bij de receptie van het zwembad. De opgave is pas definitief na aanschaf van een fit & slank kaart van € 224,40 bij de receptie. De bijdrage van € 39,99 per maand voor de voedingscoach, wordt afgerekend bij de voedingscoach. Stopt u tijdens het programma, dan wordt dit niet gecompenseerd.

Heeft u een vraag of opmerking? Neemt contact op via info@dekoekoek.nl of loop even langs onze receptie.

Komt u vaker zwemmen?

Profiteer van onze meerbadenkaart!

Bestel hier uw kaart