Verhuur mogelijkheden buitenterrein

U bent de hele zomer van harte welkom om gebruik te maken van de vele buitenattracties van de Koekoek. Het terrein is namelijk voorzien van:
- pannakooi,
- tafeltennistafel,
- basket,
- luchtkussen en waterspeelplaats voor kleine kinderen,
- zandcourt waar beach volleybal, beach soccer & beach handbal gespeeld kunnen worden (en dat aan alle officiële eisen voldoet).


Gebruik van het zandcourt is gratis. Echter is vooraf reserveren noodzakelijk.
Mocht u ook gebruik willen maken van de klaadkamers en douches, dan rekenen wij het (uur)tarief voor het huren van de sporthal.


Dus kom met een team en speel per persoon voor niets!  Na de sport en de eventuele douche wacht het prachtige terras van de Koekoek u op voor een drankje en een hapje. 

Uiteraard kunnen we voor uw team en vereniging speciale arrangementen samenstellen voor een sportieve en gezellige middag. Uitsluitend op het zandcourt, gecombineerd met zwemmen, of met het gebruik van de sporthal, met een volledig warm buffet of BBQ, of juist alleen een kopje koffie, we horen de plannen graag!!

Vooraf reserveren is noodzakelijk, dit kan via info@dekoekoek.nl of door telefonisch contact op te nemen. Wilt u een arrangement bespreken neem dan contact op via anniek@dekoekoek.nl.

U kunt ons uiteraard ook altijd bellen, kijk hier voor onze contactgegevens.