Heeft u een vraag? Bel 0578 - 576122

Sporthal

Bedrijfsinformatie Ligtenberg Makelaars

Wij zijn Dagmar Ligtenberg en Max van Dam. Aangenaam kennis te maken. Als team zijn wij zowel doorgewinterd als fris gestart. We dragen zowel praktische ervaring als theoretische kennis met ons mee. We zijn helemaal thuis in Vaassen en Apeldoorn (en directe omgeving) en kennen er de huizen en de wijken door en door. Wij versterken elkaar in onze verschillen en we hebben ieder hetzelfde doel: u blij maken met de ingrijpende beslissingen rondom uw eigen woning.

Niet voor niets noemen wij onszelf de woningmakelaar die verder gaat. Als u op het punt staat een woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Een woning verkopen doet u niet elke dag. Daarom nemen wij deze taak graag van u over en zullen dit met 100% toewijding voor u doen.

Wij zijn NVM-gecertificeerd en kiezen voor een persoonlijke aanpak: als verkoper staat u altijd op de eerste plek. Maar wat maakt ons als NVM makelaar nou zo bijzonder?

Wij houden onze kennis continu op peil en zijn verplicht om ieder jaar verschillende cursussen te volgen. Dit zorgt ervoor dat wij u altijd met up-to-date kennis kunnen adviseren over alle aspecten van de aan- of verkoop van uw woning. Vanzelfsprekend beschikken wij over bouwkundig inzicht en zijn wij op de hoogte van de juridische haken en ogen. Dagmar heeft zelfs een juridische opleiding inclusief een jaar stage bij het notariaat in Vaassen gevolgd, zodat zij u ook op dit gebied extra kan ondersteunen. Wij hebben toegang tot een enorme NVM-database met informatie zodat wij u altijd uitstekend advies kunnen geven en dit ook kunnen onderbouwen.

Als NVM-makelaar gedragen wij ons volgens de NVM-Erecode. Deze code omschrijft onder andere dat wij niet optreden voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Concreet betekent dit dat wij de belangen behartigen voor u als verkoper óf voor u als koper. Maar nooit voor beiden tegelijk. Wij aanvaarden geen nieuwe opdracht (van een derde) voor een activiteit die direct of indirect verband houdt met het belang van onze opdrachtgever, tenzij wij samen met onze opdrachtgever tot de conclusie komen dat het aanvaarden van de nieuwe opdracht niet strijdig is met het belang van de opdrachtgever. Zo verzekeren wij u dat we voor 100% achter u als opdrachtgever staan en belangenverstrengeling voorkomen.

Als u uw huis besluit te verkopen bepalen we samen de verkoopstrategie. Wij zorgen voor een goede presentatie van uw huis. Daarbij zetten we alle technische middelen in die inmiddels gebruikelijk zijn in de makelaardij, maar lopen voorop in het online presenteren van uw huis.

Is het tijd om te onderhandelen met de potentiële koper, dan doen wij dat altijd in nauwe samenspraak met u. Wij zijn er voor u, om op te komen voor uw belangen. Wij zijn erin getraind ons hoofd koel te houden. Op zo’n beslissend moment is het belangrijk dat u onze ervaring en kunde aan uw zijde heeft.

Zijn prijs en overdracht overeengekomen? Dan lijkt alles rond. Toch zijn we er dan nog niet. Achter de schermen zorgen wij voor de koopovereenkomst en alle andere (notariële) stukken. Deze moeten punctueel worden voorbereid, zodat alle afspraken helder omschreven staan. Bovendien zorgen wij ervoor dat de overdracht op de afgesproken datum kan plaatsvinden. Als alles juridisch juist is geregeld en u na afloop tevreden bij de notaris vertrekt, hebben wij ons werk goed gedaan.

Bent u van plan uw woning te verkopen? Neem dan nu contact op voor een gratis waardebepaling en kennismakingsgesprek. 

Ga naar de website van Ligtenberg Makelaars