Zwembad De Koekoek start weer met zwemlessen14-05-2020

Beste bezoeker,

Achter de schermen zijn we de afgelopen week ontzettend druk geweest met het realiseren van alle aanpassingen waar het zwembad aan moet voldoen, om weer open te mogen. Zo hebben we bijvoorbeeld een nieuwe routing door het gebouw gemaakt, zijn er veiligheidsschermen geplaatst en zijn we bezig met het implementeren van een online reserveringssysteem.

Omdat zich maar een beperkt aantal bezoekers in een ruimte en het zwemwater mag bevinden, hebben we ons ook over de opzet van ons aanbod moeten buigen. De indeling zal iets anders zijn, maar wij doen er alles aan om de kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent. Daarnaast voldoet het zwemwater aan alle eisen die door de overheid opgelegd zijn. Veilig zwemmen staat voorop.

Inmiddels heeft de gemeente Epe onze protocollen goedgekeurd. Dat betekent dat ons zwembad gefaseerd open gaat. We starten maandag 18 mei met de Turbozwemlessen. Bijna alle andere zwemlessen volgen maandag 25 mei en in juni zullen ook de AquaSporten weer worden aangeboden. Over de invulling van recreatief- en banenzwemmen wordt nog nagedacht, de sporthallen en de horeca blijven tot nader order gesloten. Uiteraard proberen we jullie zo goed mogelijk te informeren en worden alle updates vermeld op onze website en op onze Facebookpagina

We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen! 

Vind hier het antwoord op veel gestelde vragen