Zwembad De Koekoek start weer met AquaSport en banen zwemmen04-06-2020

Hoera! De afgelopen weken werd er al zwemles gegeven, maar vanaf maandag 8 juni starten ook de AquaSport lessen en het banen zwemmen weer!

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar inmiddels is het mogelijk om via www.reserverenbijdekoekoek.nl AquaSport lessen en tijdsvakken voor het banen zwemmen te reserveren. Het werkt heel simpel: je gaat naar de website en klikt daar op jouw favoriete AquaSport of een tijdsvak banen zwemmen. Je reservering maak je definitief door deze in het winkelmandje te gooien en af te rekenen. Na betaling ontvang je een bevestiging van de reservering in je e-mail. Je neemt deze als toegangsbewijs mee naar het zwembad. Zo weten we zeker dat er niet te veel mensen in het zwembad zijn en kunnen we met z’n allen veilig zwemmen.

Reserveren kan alleen online en tot maximaal een week van tevoren. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van reeds aangeschafte meerbadenkaarten. Hier wordt een passende oplossing voor gezocht en communiceren we zo snel als mogelijk via onze website en Facebookpagina

Vind hier alle coronaspelregels en veel gestelde vragen.