Zwemmen, kaarsen maken en eten: een topfeest!21-06-2019

Het is vanaf nu mogelijk om tijdens een kinderfeestje unieke kaarsen te maken bij ’t Smallert, lekker te zwemmen bij De Koekoek en bij één van beide locaties heerlijk te eten. Voor een vaste prijs per persoon is dit feestje bij beide locaties te boeken.

‘Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe diensten om toe te voegen aan alles wat we aanbieden,’ aldus Ali Vos, manager van De Koekoek. ‘Toen één van de medewerkers bij mij kwam met het idee om ons standaard zwemfeestje te combineren met het maken van kaarsen bij ’t Smallert leek me dat meteen een goed idee.’ Er werd contact gezocht met Karin Hertgers van ’t Smallert. ‘Ook ik zag hier meteen mogelijkheden voor. Daarom zijn we om tafel gegaan om te bespreken wat we samen zouden kunnen aanbieden. In mijn beleving hebben we nu iets nieuws ontwikkeld met allemaal bestaande ingrediënten.’ Het nieuwe kinderfeestje is een mooie samenwerking tussen verschillende ondernemingen uit de Gemeente Epe.

Jaarlijks worden er bij beide organisaties al veel kinderfeestjes gevierd. Met dit nieuwe aanbod hopen Vos en Hertgers dit aantal nog verder te zien groeien. Het kinderfeestje kan met één telefoontje worden geregeld. De volgorde van activiteiten staat een ieder helemaal vrij. Eerst eten, dan zwemmen en dan kaarsen maken of juist starten met het maken van kaarsen, alles is mogelijk. Het feestje kost € 14,95 per persoon. Het totaalbedrag kan op één van beide locaties worden voldaan. Kijk voor meer informatie over dit nieuwe kinderfeestje op www.smallert.nl of www.dekoekoek.nl.

Klik hier voor meer informatie over onze kinderfeestjes.