Laadpaal elektrische auto’s bij Koekoek onthuld31-03-2017

Laadpaal elektrische auto’s bij Koekoek onthuld

Op het parkeerterrein van De Koekoek prijkt sinds kort de enige openbare laadpaal die de Gemeente Epe rijk is. Dirk Speelman en Wicko Ankersmit weten het te waarderen, aangezien zij beiden in een elektrische auto rijden.
Afgelopen vrijdag waren er naast de gebruikers een afvaardiging van het bestuur van Sport- & Dorpscentrum Vaassen, Addy Pol namens Hollander Techniek en Ali Vos als manager aanwezig om de laadpaal officieel in gebruik te nemen. Ook werd binnen het tv scherm onthuld waarop de resultaten van de zonnepanelen die inmiddels ook in gebruik zijn genomen te zien zijn.
‘De laadpaal en de zonnepanelen passen geheel binnen ons beleid rondom duurzaamheid,’ vertelt Ali Vos. ‘We zijn een organisatie die middenin de maatschappij staat en ook een maatschappelijke rol vervult. Ontwikkelen is en blijft een belangrijk aspect voor ons. Daar passen deze maatregelen uitstekend bij. We zijn trots op de 850 zonnepanelen die zijn geïnstalleerd en de laadpaal waaraan twee elektrische auto’s tegelijkertijd kunnen worden geladen.’
Iedereen met een elektrische auto is van harte welkom bij De Koekoek. Het tarief bedraagt op dit moment €0,25 per KwH. ‘En met dit mooie weer kun je tijdens het laden prima even een heerlijk bakje koffie, kopje thee of iets fris op ons fijne terras nuttigen,’ aldus Vos.