Word jij onze nieuwe collega?25-09-2019

Stichting Sport- & Dorpscentrum Vaassen heeft twee locaties, te weten; De Wieken en De Koekoek. Ter versterking van ons horecateam zijn wij op zoek naar:

Horecamedewerkers (m/v) oproep
Toezichthouders zwembad (m/v) oproep
Schoonmakers (m/v) oproep

PER DIRECT!

Horecamedewerkers
Als Horecamedewerker voorzie je onze gasten op beide locaties van hun gewenste bestelling. Van broodjes klaarmaken of patat bakken tot koffie of thee zetten en van aanvullen en opruimen tot afrekenen en schoonmaken, jij draait er je hand niet voor om.
Kortom: de voorbereiding en uitvoering van alle activiteiten voor de horeca. Jij maakt de gastvrijheidsbeleving voor onze gasten compleet; persoonlijke aandacht en servicegerichtheid staan hierbij centraal! Er is sprake van verschillende diensten, overdag maar ook ’s avonds en in de weekenden. De juiste medewerker is inzetbaar op onze beide locaties.

Functie eisen:
- Gastvrij, vriendelijk, behulpzaam, enthousiast en collegiaal;
- Flexibel inzetbaar (in overleg beschikbaar overdag, op avonden, in weekenden en in vakanties);
- 18 jaar of ouder ivm schenken alcoholhoudende dranken e.d.;
- In het bezit van een geldig EHBO- en/of reanimatiediploma is een pré;
- Ervaring als horecamedewerk(st)er is een pré;
- Liefst per direct beschikbaar (later beschikbaar? We horen alsnog graag van je!).

Toezichthouders

Wil jij werken in een leuk team, met vakkundige collega’s en de leukste gasten van Nederland? Dan is deze baan wellicht wat voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een betrouwbare en loyale nieuwe collega die als toezichthouder aan de slag gaat. We kunnen op verschillende momenten ondersteuning gebruiken, denk bijvoorbeeld aan de schoolvakanties en de weekenden.

In ons zwembad heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Onze toezichthouders zijn de belangrijkste schakel hierin. Zij observeren, registreren en acteren, zijn constant alert en maken er ondertussen ook nog een feestje van. Want naast dat het bij ons zo veilig mogelijk is, vinden we het ook belangrijk dat onze gasten graag bij ons komen. De omgang met onze gasten is daarom een belangrijk onderdeel van de functie. Gasten voelen zich welkom bij ons, hebben en maken plezier en komen graag bij ons terug. Dat heeft ook te maken met het feit dat we tijd investeren in het schoonmaken van het bad en de kleedkamers. Ook dat is een taak van de toezichthouders.

Functieomschrijving
• Houdt toezicht tijdens recreatieve uren;
• Draagt zorg voor de hygiëne binnen de accommodatie;
• Zorgt ervoor dat onze gasten het naar hun zin hebben;
• Alle voorkomende werkzaamheden.

Functie eisen
• Klantgerichte instelling;
• Flexibele werkhouding;
• Bereidheid tot werken in het weekend, in de avonden en in de vakanties;
• In het bezit van een geldig EHBO- en/of reanimatiediploma of genegen zijn deze (en andere beroeps gerelateerde cursussen opleidingen te volgen) is een pré.

Schoonmakers

Als schoonmaakmedewerker is het jouw taak om ervoor te zorgen dat onze accommodaties (Koekoek/Wieken) er netjes en schoon uitziet. Van de sporthal tot en met het zwembad, de kleedkamers, de centrale hal en de horeca, jij draait er je hand niet voor om.


Mocht dat nodig zijn dan vragen we je ook in te springen op andere afdelingen.
Afhankelijk van de activiteiten en evenementen die er bij ons plaatsvinden kan er sprake zijn van verschillende diensten, overdag maar ook ’s avonds, in de weekenden en in vakanties.

Functie eisen:
- Je bent representatief;
- Je hebt ervaring of affiniteit met schoonmaakwerkzaamheden;
- Je bent flexibel en hebt een dienstverlenende instelling.

Wij bieden:
- Een leuke baan in een sportieve omgeving;
- Gezellige collega’s en minstens even fijne gasten;
- Veel variatie in het soort activiteiten waarbij je werkzaam bent;
- Gratis entree tot het zwembad voor jou en je thuiswonende gezinsleden;
- Gratis zwemles voor je kind(eren);
- Salaris conform de cao zwembaden.

Geïnteresseerd of meer informatie?
Wil je solliciteren, mail dan zo snel mogelijk je CV met een korte motivatie naar Ali Vos, ali@dekoekoek.nl. Voor meer informatie kun je mailen naar genoemd mailadres of telefonisch contact opnemen.